Wat vind je op Freedom Wolves?

 

Alles dat te maken heeft met een positief leven vrij van allerlei zorgen. Wat ik hierover leer, deel ik met jullie. Waarom? Omdat iedereen het verdient een goed leven te hebben.
 

Freedom

Vrijheid willen we allemaal. We willen vrij zijn van ongezonde gewoontes, stress, negativiteit, drukte, geldzorgen en alles waar we niet gelukkig van worden. Dit kan lastig zijn, maar het is zeker niet onmogelijk. Zelf ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn leven zo onbezorgd en positief mogelijk te maken.

Op Freedom Wolves vind je dan ook mijn tips voor een leven vol vrijheid. Dit kan van alles zijn:
– geld besparen
– spullen minimaliseren
– genieten van het leven
– ontdekken wat je écht leuk vindt
– je hart volgen
– ontstressen
– sporten
– gezond leven
– mediteren
…en nog veel meer! Al deze elementen zorgen er bij mij al jaren voor dat ik goed in mijn vel zit en dat gun ik iedereen!
 

Health

Als hardloper en sportmasseur vind ik het belangrijk een gezonde lifestyle aan te houden. Hier hoef je helemaal geen ingewikkelde, dure leefpatronen of diëten voor te volgen. Op deze site schrijf ik regelmatig artikelen over wat ik doe om mij elke dag weer lichamelijk fit te voelen.

Een gezonde lifestyle gaat verder dan alleen voldoende bewegen en gezond eten. Niet alleen je lichaam moet zich goed voelen, maar ook jijzelf. Een positief zelfbeeld is de basis voor een gelukkig leven. Dat is soms alleen makkelijker gezegd dan gedaan. We krijgen regelmatig kritiek, lezen negatieve nieuwsberichten en we worden door media gewezen op onze imperfecties en wie we zouden moeten zijn. Dit kan ons behoorlijk onzeker maken, maar gelukkig is hier veel tegen te doen. Op Freedom Wolves lees je hoe je jezelf sterker, zelfverzekerder en gelukkiger kunt voelen.
 

Nature

Zonder de natuur zijn wij niets. We hebben haar nodig om te kunnen overleven. Daarom vind ik het belangrijk om zuinig met de natuur om te gaan. Hoe ik dit doe, deel ik graag en hopelijk pakken jullie dit ook op. Geen zorgen! Groen leven betekent echt niet dat je nooit meer auto mag rijden of voortaan elk prulletje dat op straat ligt op moet ruimen. Niets móet en er zijn veel makkelijk toepasbare opties om groener te leven.
 

Wie ben ik?

Ik ben Linda de Haan (1988) en ik heb Freedom Wolves opgericht om mijn gedachten een plek te geven. Ik schrijf graag en denk veel na over de uitdagingen van het leven. Op deze website kan ik die twee goed combineren en lezers helpen op het gebied van (financiële) vrijheid, gezondheid en groen leven.

In 2014 ben ik afgestudeerd van de HBO opleiding sociaal pedagogische hulpverlening. Als social worker in een instelling werken zag ik niet zo zitten, dus help ik mensen op mijn eigen manier. Zoals mijn kennis en ervaringen delen via deze website. Om mijn lichamelijke kennis te vergroten heb ik de opleiding tot sportmasseur afgerond, waardoor ik anderen nog beter kan helpen met lichamelijke klachten.

Naast schrijven houd ik van motorrijden, hardlopen, wandelen, reizen en een lekkere, koude appelcider onder de zon. Dit deel ik het liefst met mijn lieve vriend Casper. Ik geniet volop van het leven en mijn doel is om zoveel mogelijk mensen dit ook te laten ervaren.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste artikelen? Like dan mijn Facebookpagina.

Heb je een vraag? Stuur dan gerust een mail naar linda@freedomwolves.com